Teknoloji

24 Kasım 2010 Çarşamba

ATLI SPOR KLUBU-MASLAK

Istanbul Atlı Spor Klubü

Nefesle birlikte atlı spor klubüne gittik. Aslında bu etkinliği eylül gibi yapmıştık, ancak şimdi yayınlayabiliyorum.Annesinin yoğun hafta sonu programı nedeniyle ve Nefes'in at merakı yüzünden Atlı spor klubüne gidip Pony'lere binmesine karar vermiştik.

Maslakta İTÜ'nün karşısında harika bir yer. içerde her türlü imkan var. Yeme, içme, dinlenme, izleme vb faaliyetleri gerçekleştirebiliyorsunuz.

Yağmurlu olmayan bir günde gittik, arabamızı park ettik ve park görevlisine nerede atlara binebileceğimiz sorduk. tarif üzerine Pony'lerin oraya gittik. Ancak yolda antreman yapan (yarış varmış) atları izledik. bunlara bakalım diye tutturdu, ancak önce pony'ye binelim sonra izlemeye geliriz dedim.

Gidene kadar siyah ata binecem deyip duruyordu. Ancak orada fikrini değiştirdi ve kahverengi ata binmeye karar verdi. bindiğimiz atın adı Clever'dı.
NOT:Dedesinin yeni aldığı atın adını da aynı koyduk.

10 dakikası 20 lira gibi bir paraya Clever'a bindi nefes. Kaskını taktı, baştan takmak istemese de. Atın yularından tuttu, ve hiç nazlanmadan, sızlanmadan gezintimizi yaptık. Videosunu, fotograflarını çektim.

Clever'la gezintimiz bitince yarışı izlemeye gittik. Yarış bitince de yemeğimizi orada yedik ve evimize döndük.
Nefes'in çok sevdiği bir gün oldu.Arada gidelim diyip duruyor ancak havalar pek müsait değil.


http://www.istanbulatlisporkulubu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder